70 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φιλοδοξία της Mustela® παραμένει η ίδια: να είναι δίπλα στους γονείς διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, χάρη στα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα με συστατικά φυσικής προέλευσης.
Η φιλοδοξία μας; Να είμαστε δίπλα στους γονείς και να τους στηρίζουμε καθημερινά στην οικογενειακή τους ζωή, προσφέροντάς τους μια σειρά από δερμοκαλλυντικά με συστατικά φυσικής προέλευσης. Με άλλα λόγια: να βοηθήσουμε τους γονείς να ξενοιάσουν από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες της περιοχής της πάνας των μωρών τους, από την επίδραση που έχει το σκληρό νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου στο δερματάκι, από τη ξηρότητα και το αίσθημα κνησμού που δεν θα αφήσουν το μωρό ή το παιδί να κοιμηθεί ή από το να αναρωτιούνται, τι αντηλιακή προστασία χρειάζεται μόλις ξεκινήσουν οι βόλτες στον ήλιο.

Mustela

70 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φιλοδοξία της Mustela® παραμένει η ίδια: να είναι δίπλα στους γονείς διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, χάρη στα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα με συστατικά φυσικής προέλευσης. Η φιλοδοξία μας; Να είμαστε δίπλα στους γονείς και να τους στηρίζουμε καθημερινά στην οικογενειακή τους ζωή, προσφέροντάς τους μια σειρά από δερμοκαλλυντικά με συστατικά φυσικής προέλευσης. Με άλλα λόγια: να βοηθήσουμε τους γονείς να ξενοιάσουν από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες της περιοχής της πάνας των μωρών τους, από την επίδραση που έχει το σκληρό νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου στο δερματάκι, από τη ξηρότητα και το αίσθημα κνησμού που δεν θα αφήσουν το μωρό ή το παιδί να κοιμηθεί ή από το να αναρωτιούνται, τι αντηλιακή προστασία χρειάζεται μόλις ξεκινήσουν οι βόλτες στον ήλιο.

Βλέπετε 1–15 από 42 αποτελέσματα

Mustela Set Vitamin Barrier Diaper Change Cream Κρέμα Αλλαγής Πάνας 100ml & Δώρο 50ml

8,88  με ΦΠΑ

Mustela Shampoo & Body Cleansing Bar Μπάρα Καθαρισμού Για Σώμα & Μαλλιά 75gr.

7,50  με ΦΠΑ

Mustela Maternite Stretch Marks Cream 3- In-1 Κρέμα κατά των Ραγάδων Εγκυμοσύνης 150ml

19,29  με ΦΠΑ

Mustela Set Santa’s Present με Gentle Cleansing Gel 500ml, Baby Oil 100ml, Κρέμα Αλλαγής Πάνας 50ml, Κρέμα Σώματος 50ml & Δώρο Λούτρινο Αρκουδάκι

26,34  με ΦΠΑ

Mustela Hair Styler & Skin Freshener- Νερό Φρεσκαρίσματος για Σώμα και Μαλλιά 200 ml

7,06  με ΦΠΑ