Η εταιρεία Estée Lauder χτίστηκε με αφοσίωση, επιμονή και πάθος. Είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και γνωστές εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως. Τα προϊόντα της εταιρείας (περιποίησης, μακιγιάζ και αρώματα) είναι καινοτόμα, τεχνολογικά προηγμένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Για περισσότερα από 60 χρόνια, η εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στο ακλόνητο πιστεύω που ενέπνευσε την κυρία Estée Lauder να ιδρύσει την εταιρία το 1946 «κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη».

ESTEE LAUDER

H Estée Lauder είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και γνωστές εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως. Τα προϊόντα της εταιρείας (περιποίησης, μακιγιάζ και αρώματα) είναι καινοτόμα, τεχνολογικά προηγμένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Για περισσότερα από 60 χρόνια, η εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στο ακλόνητο πιστεύω που ενέπνευσε την κυρία Estée Lauder να ιδρύσει την εταιρία το 1946: κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη. Ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα και προϊόντα περιποίησης Estée Lauder.

New In

Advanced Night Repair

Ανακαλύψτε τη συλλογή Advanced Night Repair για πιο λαμπερή, ενυδατωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα.

Double Wear

Η συλλογή Double Wear είναι ο σύμμαχός σας για αψεγάδιαστη επιδερμίδα όλη την ημέρα.
Ανακαλύψτε τη και δημιουργήστε εντυπωσιακά makeup looks.

Revitalizing Supreme

Ανακαλύψτε τη φύση στα πιο "δυνατά" της! Οι συνθέσεις της συλλογής Revitalizing Supreme+ με το αποκλειστικό Εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom, το αποκλειστικό Εκχύλισμα Moringa & την τεχνολογία Ενίσχυσης Κολλαγόνου χαρίζουν μοναδικά οφέλη ενυδάτωσης, σύσφιξης, ανόρθωσης και λάμψης στην επιδερμίδα.

Bronze Goddess

Η συλλογή Bronze Goddess Lumière σας ταξιδεύει σε νέα ανεξερεύνητα μέρη. Αρώματα και λάμψεις που σας προσκαλούν να ζήσετε κάθε στιγμή ένα ατελείωτο καλοκαίρι.