Η γαλλική μάρκα prêt-à-porter δημιουργήθηκε από τον Jean Bousquet, η Cacharel είναι συνώνυμη με τη νεότητα, τον ρομαντισμό και την ελευθερία από το 1958, τα αρώματα Cacharel υπάρχουν για να ξεκινήσουν και να ενδυναμώσουν τις νεαρές γυναίκες στην πορεία τους προς τη θηλυκότητα γιορτάζοντας τις θετικές και αξέχαστες πρώτες φορές.
Ακολουθώντας τους θρύλους που είναι το Anaïs Anaïs – το πρώτο άρωμα ενός κοριτσιού και το Amor Amor, μια δήλωση αγάπης, η Cacharel αγκαλιάζει τη νεανική ανεξαρτησία με τη νέα συλλογή Yes I Am.

Cacharel

Η γαλλική μάρκα prêt-à-porter δημιουργήθηκε από τον Jean Bousquet, η Cacharel είναι συνώνυμη με τη νεότητα, τον ρομαντισμό και την ελευθερία από το 1958, τα αρώματα Cacharel υπάρχουν για να ξεκινήσουν και να ενδυναμώσουν τις νεαρές γυναίκες στην πορεία τους προς τη θηλυκότητα γιορτάζοντας τις θετικές και αξέχαστες πρώτες φορές. Ακολουθώντας τους θρύλους που είναι το Anaïs Anaïs - το πρώτο άρωμα ενός κοριτσιού και το Amor Amor, μια δήλωση αγάπης, η Cacharel αγκαλιάζει τη νεανική ανεξαρτησία με τη νέα συλλογή Yes I Am.

Βλέπετε 1–15 από 29 αποτελέσματα