Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Amerixan Express, Diners, Masterpass. Για αγορές άνω των 100€ έχετε δυνατότητα εως 6 άτοκες δόσεις.Η συναλλαγή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς γίνεται απευθείας μέσω του συστήματος ασφαλείας της Alpha Bank. Η εταιρία μας δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας διότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας περνάνε απευθείας στην Alpha Bank.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπαιρώνονται μέσως της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Πληρωμή με αντικαταβολή στον courier. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 Ευρώ.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  στην Alpha Bank : GR60 0140 2090 2090 0232 0003 654

4. Πληρωμή κατά την παραλαβή σας από το κατάστημα

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο [email protected]

Στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση, πρέπει να αποσταλεί και το αποδεικτικό της κατάθεσης, βάζοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.