Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη πραγματοποιείται από την ACS Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός (4-10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους πενήντα (50,00) ευρώ και άνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των πενήντα (50,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ενάμισι (1,50) ευρώ.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 Ευρώ

Παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε το προϊόν από τον χώρο μας πρωϊνές ώρες 09.00 – 16.00, κατόπιν ραντεβού.

Κύπρος

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη πραγματοποιείται από την ACS Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός (4- =10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας.

  • (7) Εργάσιμες ημέρες μέσω ακτοπλοϊκής μεταφοράς.    

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους από εκατό (100,00) ευρώ και πάνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εκατό (100,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής επτά (7,00) ευρώ μέσω ακτοπλοϊκής μεταφοράς