1. Οι γενικοί Όροι και Χρήσεις Πωλήσεις

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα patistascosmetics.gr. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του patistascosmetics.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρερχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα patistascosmetics.gr, υπόκεινται στους συγκεκριμένους όρους χρήσης, εκτός από τις περιπτώσεις αποκλίσεις από τους εν λόγω όρους που αναφέρονται ρητώς.

2. Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις  (24% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Το patistascosmetics.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της ιστοσελίδας του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

3. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ασφάλεια

Κατά την επίσκεψη σας στην σελίδα του patistascosmetics.gr είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο. επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων patistascosmetics.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αποστολή ενημερωτικών newsltetters και SMS και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Το patistascosmetics.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζετε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός χρήστη (Password) που δίνεται όταν γίνεστε μέλος του patistascosmetics.gr για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός χρήστη. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να αποθηκεύετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

4. Επιστροφές Και Αντικατάσταση

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υπαναχώρηση από την σύμβαση πώλησης συμφώνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στο άρθρο 4 του Ν.2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Στις περιπτώσεις που, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λπ.), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περίπτωσης αυτές το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Σε περίπτωση που η Εταιρεία δεν έχει εκπλήρωση τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9 του άρθρου 4 του Ν.2251/1994, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, αν πληρώσατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα φροντίσουμε να σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 5 ημερών, ΑΡΚΕΙ να μας έχουν επιστραφεί τα προϊόντα της παραγγελίας που ακυρώσατε. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν μας έχουν επιστραφεί ή έχουν επιστραφεί μερικώς , το κόστος τους θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό που θα σας επιστρέψουμε.

Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση. Για υγειονομικούς λόγους, δεν γίνονται επιστροφές και αλλαγές σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί.

5. Τρόποι Παράδοσης και Πληρωμής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταίρα ταχυμεταφορών (courier) στην διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα patistascosmetics.gr, η να γίνει παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 2 εργάσιμες μέρες (σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στην μια εβδομάδα.)

Για αποστολές 39€ και άνω το κόστος αποστολής είναι Δωρεάν και για αποστολές κάτω των 39€ τα έξοδα μεταφοράς είναι μόνο 2.5€ για όλη την Ελλάδα τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ) τα πλήρη στοιχεία του κάτοχου της κάρτας. Στην περίπτωση που δεν αναφέρονται τα στοιχεία του κάτοχου της κάρτας η συναλλαγή θα ακυρώνεται.

-Κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

Σε περίπτωση που προτιμάτε την τραπεζική κατάθεση, με την ολοκλήρωση της θα πρέπει να μας αποστείλετε με ένα email στο (info@patistascosmetics.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης με μορφή (pdf)

Τα στοιχεία των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα: Alpha Bank

IBAN: GR7001403390339002002000507

Αρ. Λογαριασμού: 339002002000507


Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR7001403390339002002000507

Αρ. Λογαριασμού: 339002002000507


Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR6601720350005035062336257

Αρ. Λογαριασμού: 5035062336257


Τράπεζα: Eurobank

IBAN: GR6702601030000440200585075

Αρ. Λογαριασμού: 00260103440200585075

6. Αγορά Προϊόντων

Κατά την αγορά της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει την παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα, τότες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο patistascosmetics.gr.

Λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει όριο αγοράς τεμαχίων ενός προϊόντος τα 5 τεμάχια ανά αγορά.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Το patistascosmetics.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει τη ακρίβεια στα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και σχολίων. Ωστόσο ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τυπογραφικά, ορθογραφικά και απεικόνισης. Το patistascosmetics.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια η την πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών η την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης η άλλης πληροφορίας που αναφέρετε η διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

8. Διαθεσιμότητα 

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η στο τηλέφωνο που έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας  εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

9. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΕ) 2016/679( GDPR)

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν φτάσετε στο στάδιο της παραγγελίας, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του κινητού ή σταθερού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεως της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Το patistascosmetics.gr δεν συλλέγει, δεν διατηρεί, δεν αποθηκεύει, δεν διαβιβάζει και γενικότερα δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Το patistascosmetics.gr κατά την εγγραφή χρήστη – μέλους του ζητά προσωπικά στοιχεία μόνο για την αποστολή προϊόντων, η δε εγγραφή γίνεται με την χρήση ψευδώνυμου (username) (που αποτελεί την ονομασία του χρήστη – μέλους κατά την επίσκεψη των σελίδων και χρήση των υπηρεσιών του patistascosmetics.gr) ενώ απαγορεύει βάση των όρων χρήσης του, ο χρήστης – μέλος ν’ αποκαλύψει δημόσια την ταυτότητά του. Οποιεσδήποτε πληροφορίες αφορούν τους χρήστες – μέλη του patistascosmetics.gr (ακόμα και τυχόν φωτογραφίες), τίθενται από τους ίδιους, ελεύθερα δε αποσύρονται από αυτούς όποια στιγμή τυχόν το θελήσουν και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού patistascosmetics.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και απάντησης στα αιτήματα σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του patistascosmetics.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το patistascosmetics.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την ασφάλεια, την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, αντίρρησης ή οριστικής διαγραφής από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων(GDPR). Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών τους δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή.

Στοιχεία Εταιρείας:

  • VENTUS AE.
  • Καλλυντικά – Δώρα Ρουχισμός
  • Κλεισθένους 217, Γερακας 15344
  • ΑΦΜ: 095432691
  • ΔΥΟ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΓΕΜΗ: 5997301000