Την καλλιτεχνική διεύθυνση του ιστορικού Οίκου εξασφαλίζει πλέον ο Charles de Vilmorin που βλέπει τις δημιουργίες του για τον Rochas να παρελαύνουν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
Εκτός από τα έτοιμα ρούχα και τα αξεσουάρ, ο French House, ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της αρωματοποιίας από το λανσάρισμα το 1970 του θρυλικού του Eau de Rochas eau de toilette από την πολύ κομψή Hélène Rochas, συνεχίζει να δημιουργεί αρώματα για γυναίκες του σήμερα μέσα από τα αρώματά του Mademoiselle Rochas και Girl.

Rochas

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του ιστορικού Οίκου εξασφαλίζει πλέον ο Charles de Vilmorin που βλέπει τις δημιουργίες του για τον Rochas να παρελαύνουν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Εκτός από τα έτοιμα ρούχα και τα αξεσουάρ, ο French House, ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της αρωματοποιίας από το λανσάρισμα το 1970 του θρυλικού του Eau de Rochas eau de toilette από την πολύ κομψή Hélène Rochas, συνεχίζει να δημιουργεί αρώματα για γυναίκες του σήμερα μέσα από τα αρώματά του Mademoiselle Rochas και Girl.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων