Η ιδρύτρια της εταιρείας Chanel, η γνωστή και ως «βασίλισσα της μόδας» Gabrielle Bonheur Chanel, γεννήθηκε το 1883 στη μικρή πόλη Saumur της δυτικής Γαλλίας.
Το πρώτο άρωμα Chanel εμφανίστηκε στην αγορά το 1921 και πρόκειται για το θρυλικό Chanel N° 5, το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο γνωστά και κορυφαία σε πωλήσεις αρώματα όλων των εποχών. Σήμερα, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε χωρίς αμφιβολία λατρεμένα και τα αρώματα Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport και Chanel Gabrielle.

Chanel

Η ιδρύτρια της εταιρείας Chanel, η γνωστή και ως «βασίλισσα της μόδας» Gabrielle Bonheur Chanel, γεννήθηκε το 1883 στη μικρή πόλη Saumur της δυτικής Γαλλίας. Το πρώτο άρωμα Chanel εμφανίστηκε στην αγορά το 1921 και πρόκειται για το θρυλικό Chanel N° 5, το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο γνωστά και κορυφαία σε πωλήσεις αρώματα όλων των εποχών. Σήμερα, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε χωρίς αμφιβολία λατρεμένα και τα αρώματα Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport και Chanel Gabrielle.

Βλέπετε 1–15 από 48 αποτελέσματα