Η ιστορία της επωνυμίας Bvlgari άρχισε να γράφεται ήδη από το 1884 στην “αιώνια πόλη” – τη Ρώμη. Στην αρχή η επωνυμία ασχολήθηκε με κοσμήματα, αργότερα με ρολόγια. Το πρώτο άρωμα Bvlgari κυκλοφόρησε το 1992, και έκτοτε αυτή η πολυτελής επωνυμία έχει δημιουργήσει μια σειρά επιτυχημένων συλλογών, όπως οι Omnia, Man ή οι Goldea και Splendida.
Τα αρώματα Bvlgari αντλούν έμπνευση από όλες τις ηπείρους του πλανήτη, από τη φύση και την ποικιλομορφία του κόσμου. Οι καλύτεροι αρωματοποιοί του κόσμου δουλεύουν για τη δημιουργία τους και τα ίδια τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι σαν όμορφα κοσμήματα.

Bvlgari

Η ιστορία της επωνυμίας Bvlgari άρχισε να γράφεται ήδη από το 1884 στην "αιώνια πόλη" - τη Ρώμη. Στην αρχή η επωνυμία ασχολήθηκε με κοσμήματα, αργότερα με ρολόγια. Το πρώτο άρωμα Bvlgari κυκλοφόρησε το 1992, και έκτοτε αυτή η πολυτελής επωνυμία έχει δημιουργήσει μια σειρά επιτυχημένων συλλογών, όπως οι Omnia, Man ή οι Goldea και Splendida. Τα αρώματα Bvlgari αντλούν έμπνευση από όλες τις ηπείρους του πλανήτη, από τη φύση και την ποικιλομορφία του κόσμου. Οι καλύτεροι αρωματοποιοί του κόσμου δουλεύουν για τη δημιουργία τους και τα ίδια τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι σαν όμορφα κοσμήματα.

Βλέπετε 1–15 από 66 αποτελέσματα