Ο οίκος Burberry ιδρύθηκε το 1856, όταν ο νεαρός Thomas Burberry ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων για υπαίθριες δραστηριότητες. Επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη νέων υλικών και εφηύρε ένα αδιαβροχοποιημένο ύφασμα που μπορεί να “αναπνέει”, την καμπαρντίνα, την οποία στη συνέχεια το 1888 κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Το εμβληματικό λογότυπο με έναν ιππότη πάνω σε άλογο και το καρό σχέδιο αποτελούν εγγύηση κορυφαίας ποιότητας εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως και τα καλλυντικά και αρώματα Burberry. Κάθε άρωμα Burberry εκπροσωπεί τις παραδοσιακές αξίες του οίκου. Αισθανθείτε τη μαγεία της βρετανικής κομψότητας απευθείας στο δέρμα σας.

Burberry

Ο οίκος Burberry ιδρύθηκε το 1856, όταν ο νεαρός Thomas Burberry ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων για υπαίθριες δραστηριότητες. Επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη νέων υλικών και εφηύρε ένα αδιαβροχοποιημένο ύφασμα που μπορεί να “αναπνέει”, την καμπαρντίνα, την οποία στη συνέχεια το 1888 κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το εμβληματικό λογότυπο με έναν ιππότη πάνω σε άλογο και το καρό σχέδιο αποτελούν εγγύηση κορυφαίας ποιότητας εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως και τα καλλυντικά και αρώματα Burberry. Κάθε άρωμα Burberry εκπροσωπεί τις παραδοσιακές αξίες του οίκου. Αισθανθείτε τη μαγεία της βρετανικής κομψότητας απευθείας στο δέρμα σας.

Βλέπετε 1–15 από 73 αποτελέσματα