Bumble & Bumble

Η Bumble and bumble ξεκίνησε ως ένα νεοϋορκέζικο κομμωτήριο το 1977, όπου οι κομμωτές μας ψαλιδίζουν, χρωματίζουν και στυλιζάρουν για φωτογραφίσεις σε περιοδικά, μοντέλα στις πασαρέλες και backstage σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα είναι εμπνευσμένη από τους δασκάλους της τέχνης της κομμωτικής και κομμωτές που έχουν εμμονή με τα μαλλιά τους. Με τεχνική και καλλιτεχνική τελειότητα μέσα από την τολμηρή αυτοέκφραση. Η Bumble and bumble εφευρίσκει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών αλλά αρκετά εύχρηστα για να τα χρησιμοποιεί ο καθένας. Από το το εμβληματικό, Surf Spray μέχρι το το best seller, mega ενυδατικό Hairdresser's Invisible Oil, αυτά τα πολυαγαπημένα προϊόντα χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες της Bumble and bumble και από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κόσμο. Στην Bumble and bumble, πιστεύουμε σε υπέροχα μαλλιά με τους δικούς σας όρους. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια σειρά από υψηλής ποιότητας προϊόντων και τεχνικών που αυμπεριλαμβάνουν κάθε τύπο μαλλιών, υφή και προτιμήσεις styling, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα μαλλιά που θέλετε κάθε μέρα, κάθε βράδυ, κάθε κάθε φορά. Επιμελήθηκε από επαγγελματίες, δοκιμάστηκε στα backstage, τεσταρίστηκε σε ανθρώπους, για να προσφέρει πραγματικά ισχυρά αποτελέσματα.

New In

Hairdresser's Oil

Χαρίζει περιποίηση, ενυδάτωση, θρέψη, απαλά μαλλιά και τόσα ακόμα.
Το μυστικό; Το χαρακτηριστικό μας μείγμα 6 ελαίων.

Surf Collection

Από ατημέλητα λουκ μέχρι σέξυ κλαοκαιρινά! Φτιάξτε κυματισμούς με μια την σειρά εμπευσμένη από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Curl

Φροντίδα για ακαταμάχητες μπούκλες. Ανακαλύψτε τη συλλογή ενισχυμένη με
ένα πλούσιο μείγμα ελαίων που αγαπούν τις μπούκλες (Jojoba, Αβοκάντο, Καρύδα) και βούτυρα (Κακάο και Shea) για βαθιά ενυδάτωση που τόσο έχουν ανάγκη.

Bond Building

Η δυναμική σειρά Bond Building ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω χτίζοντας νέους δεσμούς στην τρίχα. Εμπλουτισμένη με το Honey Bond Σύμπλεγμα: Μέλι αγριολούλουδου και αποκλειστικό παράγωγο ζύμωσης μελιού ενισχύει την ελαστικότητα και θρέφει εις βάθος τα μαλλιά.

Seaweed

Μια σειρά εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά περιποίησης για ένα υγιές , εξισορροπημένο τριχωτό κεφαλής, λαμπερά μαλλιά και ανέμελο air-dried styling.