Η Laura Biagiotti είναι μια Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας γνωστή ως η «Βασίλισσα του Κασμίρ», έχει κερδίσει πολλά βραβεία μόδας και η σειρά αίματος της μόδας Biagiotti συνεχίζει. Η κόρη Lavinia Biagiotti Cigna εντάχθηκε στην εταιρεία και υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος από το 2005.
Το πρώτο άρωμα της εταιρείας, Fiori Bianchi, παρουσιάστηκε το 1982. Το Roma του 1988, με το σχέδιο που μοιάζει με μαρμάρινη στήλη, είναι το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας και η ανδρική έκδοση παρουσιάστηκε το 1995.

Biagiotti

Η Laura Biagiotti είναι μια Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας γνωστή ως η «Βασίλισσα του Κασμίρ», έχει κερδίσει πολλά βραβεία μόδας και η σειρά αίματος της μόδας Biagiotti συνεχίζει. Η κόρη Lavinia Biagiotti Cigna εντάχθηκε στην εταιρεία και υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος από το 2005. Το πρώτο άρωμα της εταιρείας, Fiori Bianchi, παρουσιάστηκε το 1982. Το Roma του 1988, με το σχέδιο που μοιάζει με μαρμάρινη στήλη, είναι το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας και η ανδρική έκδοση παρουσιάστηκε το 1995.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων