Ο Cristobal Balenciaga Eizaguirre ήταν Ισπανός Βάσκος σχεδιαστής και ιδρυτής του οίκου μόδας Balenciaga. Εκπαιδεύοντας από την παιδική του ηλικία ως ράφτης, ο Balenciaga είναι γνωστός ως ένας από τους λίγους σχεδιαστές που μπορούσε να σχεδιάσει, να κόψει και να ράψει τα δικά του σχέδια. Πέτυχε στην Ισπανία αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο Ισπανικός Εμφύλιος Πόλεμος οδήγησε να μετακομίσει στο Παρίσι.
Το πρώτο άρωμα που παρουσιάστηκε με το όνομα Balenciaga ήταν Le Dix, το 1947. Αυτό το άρωμα πήρε το όνομά του από τη διεύθυνση της μπουτίκ Balenciaga στο Παρίσι.

Balenciaga

Ο Cristobal Balenciaga Eizaguirre ήταν Ισπανός Βάσκος σχεδιαστής και ιδρυτής του οίκου μόδας Balenciaga. Εκπαιδεύοντας από την παιδική του ηλικία ως ράφτης, ο Balenciaga είναι γνωστός ως ένας από τους λίγους σχεδιαστές που μπορούσε να σχεδιάσει, να κόψει και να ράψει τα δικά του σχέδια. Πέτυχε στην Ισπανία αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο Ισπανικός Εμφύλιος Πόλεμος οδήγησε να μετακομίσει στο Παρίσι. Το πρώτο άρωμα που παρουσιάστηκε με το όνομα Balenciaga ήταν Le Dix, το 1947. Αυτό το άρωμα πήρε το όνομά του από τη διεύθυνση της μπουτίκ Balenciaga στο Παρίσι.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.