Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η διασφάλιση επικοινωνίας με τον ιστότοπο του Patistascosmetics.gr γίνεται με TLS κρυπτογράφηση (μέγεθος RSA κλειδιού 2048 bits).

Παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ.

KLARNA - Πολιτική Απορρήτου

Για να σας προσφέρουμε τους τρόπους πληρωμής της Klarna, ενδέχεται στο ταμείο να περάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη μορφή επικοινωνίας και στοιχείων παραγγελίας στην Klarna, προκειμένου η Klarna να αξιολογήσει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τους τρόπους πληρωμής της και να προσαρμόσει αυτούς τους τρόπους πληρωμής για εσάς. Τα προσωπικά σας δεδομένα που μεταφέρονται υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τη δήλωση απορρήτου της ίδιας της Klarna